Verzending

Wij verzenden uw pakket via PostNL pakketdienst. (pakket past niet door de brievenbus) De levering is normaliter dezelfde dag .Lukt dat niet dan de volgende dag. ( behalve zaterdag-zondag). Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u in de avond of nacht automatisch een e-mail vanuit PostNL met uw persoonlijke track en trace link waarmee u uw bestelling tot aan de voordeur kunt volgen! Bestellingen geplaatst op zaterdag en zondag worden op maandag verzonden en heeft u dan voor wat betreft Nederland, binnen op dinsdag

Waarom geen gratis verzending?

Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (PostNL verstuurt helaas niet gratis) moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen – zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de ‘geen verzendkosten’………

Wij houden de kosten liever open en eerlijk! Daarom vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 3,99 in Nederland en € 7,50 voor België.

Retouren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Geen enkel probleem. U kunt binnen 14 dagen uw product retour sturen in de originele verpakking. Neemt u s.v.p. voor het retourneren contact op via het contact formulier. Indien een product defect is of er sprake is van een garantie dan zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan het omruilen of retourneren.In alle overige gevallen betaalt u zelf de retour verzendkosten.