Orlistat
blog

Orlistat: werkt deze afslankpil echt?

Medische artsen en gezondheidsdeskundigen bevestigen de werkzaamheid van Orlistat. Er wordt gezegd dat wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt en wanneer u een goed dieet en een gezonde levensstijl aanhoudt, het mensen in staat stelt om 10%-20% of meer van hun lichaamsgewicht te verliezen in slechts 3 tot 6 maanden. We kunnen dus met zekerheid stellen dat Orlistat het afvallen bevordert.

Wat is Orlistat?

Orlistat is een medicijn voor gewichtsverlies bij mensen met overgewicht of obesitas. De patiënt moet een BMI-score van minstens 27 of meer hebben om de medicatie te kunnen gebruiken. Goed gebruik in combinatie met het juiste dieet, een gezonde levensstijl en voldoende lichaamsbeweging zal zorgen voor de beste resultaten.

Is Orlistat 100% effectief voor gewichtsverlies?

Het is wetenschappelijk bewezen dat Orlistat gewichtsverlies vergemakkelijkt. Er zijn medische onderzoeken die hebben aangetoond dat mensen die Orlistat hebben gekregen en die gezonde veranderingen in hun levensstijl hebben aangebracht, zoals een beperkt calorisch dieet en lichaamsbeweging, ongeveer vier tot zes kilogram extra verliezen. Ook is gebleken dat het de kans op diabetesziekte onder zwaarlijvige mensen drastisch heeft verminderd.

Orlistat en gewichtsverlies

Orlistat is een afslankmedicijn dat in Zwitserland door La Roche Ltd. wordt geproduceerd. De lage dosering van Orlistat is goedgekeurd en wordt sinds 2007 in heel Nederland verkocht.
Voor de behandeling van gewichtsverlies is de dosering één capsule van 120 mg die met water wordt ingenomen. U dient deze capsule voor elke maaltijd in te nemen. Orlistat kan drie keer per dag worden ingenomen of ten minste een uur na een vette maaltijd.Orlistat nemen

Neem altijd medicatie zoals voorgeschreven door uw arts, verpleegkundige of apotheker. Deel het met niemand, zelfs niet als hij of zij symptomen heeft die lijken op die van u. Neem Orlistat ongeveer drie keer per dag oraal in bij elke hoofdmaaltijd (ontbijt, lunch of diner). Als u toevallig een maaltijd overslaat of als u een maaltijd zonder vet hebt genuttigd, neem dan niet de voorgeschreven medicijndosering voor die specifieke maaltijd.

Is het goed om Orlistat in te nemen?

U kan enkel Orlistat kopen als u last heeft van obesitas. Als u een BMI-score van 27 of hoger heeft, kunt u beginnen met het gebruik van de medicatie voor effectief gewichtsverlies.
Orlistat is een 100% klinisch bewezen medicijn voor gewichtsverlies bij mensen met overgewicht of obesitas. Dit medicijn is echter geen wonderpil voor zwaarlijvigheid. Bij goed gebruik met het juiste dieet, levensstijl en lichaamsbeweging kan iedereen erg goede resultaten bereiken met deze afslankpil.Voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het gebruik van Orlistat

Orlistat zal zeker een aantal bijwerkingen veroorzaken. Gebruikers kunnen een onaangename gastro-intestinale ervaring hebben, frequente gevoelens van bewegende darmen en/of een gelige afscheiding op hun ondergoed opmerken. Deze bijwerkingen zullen verminderen naarmate u het geneesmiddel gaat gebruiken. Voor andere bijwerkingen verwijzen wij u naar de bijsluiter van het product. Om deze bijwerkingen te helpen minimaliseren, moet u ervoor zorgen dat u een vetarm dieet volgt.

De medicatie mag nooit aan kinderen onder de 12 jaar worden gegeven en moet buiten het bereik van kinderen worden gehouden.

Dit vind je misschien ook leuk...