Handige make-up spiegel voor praktisch opmaken
Geen categorie

Handige make-up spiegel voor praktisch opmaken

Voor een goede gezichtsverzorging is een effectieve make-up spiegel onmisbaar. Om ’s morgens je make-up aan te kunnen brengen, wil je immers wel goed zicht hebben op alle delen van je gezicht. Zo mis je geen delen en wordt alle foundation evenredig verspreid voor een egale look. Ook kun je zo duidelijker herkennen waar meer concealer nodig is en worden andere make-up items, zoals poeder blush, bronzer of primer ook op een juiste wijze aangebracht.

Een make-up spiegel zorgt ervoor dat je make-up zorgeloos kunt aanbrengen, voor een verzorgde look overdag. Zelf je nagels lakken en je voeten verzorgen met behulp van een (make up) spiegel is een uitkomst omdat je de spiegel overal kunt neerzetten en vastklikken. Ook ’s avonds helpt een make-up spiegel bij het afhalen van alle producten en het aanbrengen van verzorgende lotions voordat de nacht begint.

Gezichtsverzorging met een make-up spiegel met verlichting

Om je gezichtsverzorging en make-up juist aan te brengen, heb je een goede spiegel nodig. Zonder zie je immers niet goed wat je doet en krijg je minder snel het gewenste resultaat. Een helpt om alles goed zichtbaar te maken, ongeacht hoe licht of donker het in de betreffende ruimte is.

s’ Morgens en zeker in de avond kan het namelijk nog redelijk schemerig zijn, waardoor het lastiger wordt om goed te zien hoe de gezichtsproducten worden aangebracht of afgehaald. Om grondig te werk te gaan, heb je een goede make-up spiegel met licht nodig. Dit licht bevindt zich op de spiegel zelf, waardoor je duidelijk kunt zien hoe je de foundation, blush of primer aanbrengt.

Vergrotende make-up spiegel voor beter zicht

Naast dat de spiegel met licht is voorzien, heeft dit model tevens een vergrotend vermogen. Hierdoor kun je jezelf goed zien en kun je alle oneffenheden heel eenvoudig wegwerken met de juiste concealer. Om de look af te maken, breng je nog bronzeer of andere foundation aan.

Of je nu gaat voor een volledige smokey eye look, of simpelweg wat mascara aan wilt brengen, alles is mogelijk met een vergrotende make-up spiegel met licht. Je ziet precies waar je alle producten aan moet brengen en hoe je deze met elkaar kunt vermengen voor een egale en verzorgde uitstraling. De make-up spiegel met licht is voorzien van wit LED licht voor duurzaam en optimaal gebruik.

Optimale grip door flexibele arm en zuignap

De make-up spiegel met licht kun je overal in je badkamer plaatsen. Zo kun je zelf bepalen waar je deze wilt gebruiken, zonder dat je geen goed zicht meer hebt. De make-up spiegel is namelijk voorzien van een flexibele arm die je zowel op een glazen oppervlakte kunt neerzetten, of kunt bevestigen aan de spiegel. Een zuignap zorgt ervoor dat de make-up spiegel goed vasthoudt. De flexibele arm beschikt bovendien over een 360 graden kogelgewricht, waardoor je deze in elke gewenste positie kunt draaien. Zo bepaal je zelf de hoogte en de hoek waarop de spiegel komt te hangen en is het heel eenvoudig om gezichtsverzorging producten aan te brengen. De spiegel is volledig draaibaar voor optimaal gebruik.

LED licht voor prachtig resultaat

Er zijn verschillende redenen waarom een make-up spiegel met licht de aangewezen keuze is. Vaak is de verlichting in de ruimte waar je je opmaakt, niet helemaal optimaal. Dit zorgt ervoor dat je de make-up en verzorgingsproducten verkeerd aanbrengt. Wat goed gelukt lijkt, kan dan een geheel ander effect hebben als je dit buiten in een winkelruit ziet.

Om dit te voorkomen heb je goede verlichting nodig tijdens het aanbrengen van concealer, foundation, bronzeer en producten als mascara of eyeliner. Je wilt immers wel mooi opgemaakt de deur uit, aangezien je het voor die reden aanbrengt. Een goed resultaat is te behalen met een juiste make-up spiegel met licht ingebouwd op het glas. Het LED licht zorgt ervoor dat je altijd het juiste licht ter beschikking hebt, om goed te zien hoe de make-up kan worden aangebracht.

LED verlichting voor juiste kleurtemperatuur

Wellicht sta je er niet direct bij stil, toch is een juiste lichtbron heel belangrijk voor het aanbrengen van make-up. Elke aparte lichtbron geeft een bepaalde kleur af, die de uitkomst van je make-up kan beïnvloeden.

De kleurtemperatuur wordt hierbij in verschillende graden Kelvin uitgedrukt. Als je over licht met een lagere kleurtemperatuur beschikt, dan wordt dit warmer en geler van kleur.

Bij een hogere kleurtemperatuur, krijg je koudere tinten licht. Zonlicht heeft een hoge kleurtemperatuur, waardoor je oneffenheden op je huid kunt zien bij het aanbrengen van je make-up. Als je daarentegen kunstlicht gebruikt, krijg je vaak een heel ander effect. De kleuren komen simpelweg niet goed overeen met natuurlijk daglicht. Dit zorgt voor ongewenste resultaten als je dan naar buiten gaat. LED licht op een make-up spiegel kan dit effect opheffen, doordat dit elke kleur licht kan produceren.

Lichtbron met juiste lichtinval

Naast een betere kleurtemperatuur zorgt een make-up spiegel met licht voor een betere lichtinval. Doordat het licht op de spiegel zelf is aangebracht, beschik je altijd van een effectieve lichtbron. Je hoeft zo niet te zoeken naar de juiste positie en het licht belicht je gezicht met een constante verlichting.

Door de flexibele arm kun je de lichtbron bovendien zelf in de juiste locatie verplaatsen, voor optimaal effect. Je hoeft zo niet te compenseren, omdat je voorkomt dat er schaduwen op je gezicht vallen die een vertekend beeld geven. Je ziet precies waar je de producten moet aanbrengen en hoe deze juist met elkaar gemengd kunnen worden. Je creëert zo een egale look, zonder dat er kleurverschillen of vlekken ontstaan.

Een make-up spiegel met lichting op basis van LED licht is daardoor de aangewezen make-up spiegel voor het behalen van gewenste resultaten.

Optimaal resultaat met make-up spiegel

Een make-up spiegel met licht biedt je comfort en gebruikersgemak. Je kunt tot wel 7 keer vergroten, waardoor je elke oneffenheid kunt wegwerken. De make-up spiegel is voorzien van wit LED licht en heeft een handige aan- en uitknop. Je plaatst de spiegel heel eenvoudig op de goede hoogte door de flexibele arm en bevestig deze aan een glazen oppervlakte door middel van een zuignap. De spiegel is handig te vervoeren, waardoor je deze altijd mee kunt nemen. Zo weet je zeker dat je altijd op de juiste manier je make-up aanbrengt.