Een Massage Gun apparaat laat je zenuwstelsel en je spieren ontspannen, doordat je het parasympatisch zenuwstelsel activeert. Dit systeem zorgt ervoor dat je lichaam ontspant en in de herstelmodus komt. Mede hierdoor én door de verhoogde bloedstroom herstel je sneller van je work-out en verdwijnt je spierpijn.

Een massage gun een handmatig toestel dat in enkele rake “schoten” de knedende werking van een professionele deep-tissue massage nabootst. De Gun Massage werd in 2008 uitgevonden door de Amerikaanse chiropractor Jason Werseland om een rugblessure die hij opliep tijdens een verkeersongeluk te behandelen.

Een massage gun wordt zowel gebruikt door sporters als door niet-sporters. Het apparaat zorgt ervoor dat de spieren voor het sporten worden losgemaakt en hierdoor worden voorbereid op de training. Verder wordt het apparaat na het sporten gebruikt om ervoor te zorgen dat de spieren weer ontspannen. Ook wordt de massage gun gebruikt om de pijn in de spieren te verlichten. Het apparaat voert een knedende werking uit die een deep-tissue massage nabootst. Door de kloppende en trillende bewegingen wordt er druk uitgeoefend op het spierweefsel. Dit zorgt voor ontspanning, minder stress en een verbeterde bloedsomloop.

Wanneer gebruik je een Massage Gun?

Voor dat je gaat sporten

Wanneer je er voor kiest om de massage gun te gebruiken voor het sporten zal het apparaat ervoor zorgen om de spieren op te warmen en voor te bereiden op de training. De spieren zullen soepeler worden waardoor de bewegingen vergemakkelijkt zullen worden.

Na dat je gesport hebt

Wanneer je er voor kiest om het apparaat te gebruiken na het sporten zal het apparaat ervoor zorgen dat de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Door deze verbeterde doorbloeding wordt er meer zuurstof naar je spieren gebracht waardoor je spieren zich beter kunnen herstellen van de training.

Ook zonder te sporten

De massage gun kan ook heel erg goed gebruikt worden wanneer je niet gaat sporten. Het apparaat zorgt er dan voor dat pijnklachten worden verminderd, en dat de eventuele stijve spieren los gemasseerd worden.

Top 3 best verkochte Massage Guns

Massage Gun Extra

Massage Gun

Het apparaat heeft 4 verwisselbare koppen:

  • 1. kleine bol: voor ontspanning
  • 2. U-vorm : met name voor de rug
  • 3. Grote bol rond: onder andere rondom de gewrichten en grote spiergroepen
  • 4. Platte kop: Is geschikt voor alles.

Dankzij de ingebouwde krachtige batterij kan de vibrerende stimulator tot 2 uur werken. De massage Gun heeft een LCD scherm en de afmetingen zijn : 22/17/5cm; gewicht: 0,89 kg.

Topylife® Massage gun

Meest veelzijdige massage apparaat ooit

Veelzijdigheid stond centraal bij het ontwerpen van de TopyLife Massage Gun. De meeste massage apparaten hebben meerdere massagestanden, maar dit massage apparaat gaat verder dan de gebruikelijke instellingen. Sterker nog, met 30 verschillende vibratiestanden is dit het meest geavanceerd massage apparaat dat er te vinden is.

Het TopyLife Massage Gun wordt geleverd met 9 verschillende massagekoppen en 2 massage ballen. Elk van deze accessoires is speciaal ontworpen voor een specifieke spiergroep en functionaliteit.

Geruisloos maar krachtig.

Zelfs op de hoogste snelheid (53 intensieve vibraties per seconde) is het de TopyLife Massage Gun de moderne stilte technologie bijna geruisloos.

Je hoort dit massagetoestel niet, maar je voelt hem wel. De TopyLife Massagegun zorgt voor trillende, drukkende en kloppende beweging die een diepe impact op je spierweefsel hebben. Daardoor wordt je lichaam weer soepel en los. Dus heb je hevige spierpijn na het sporten of bewegen? Relax en pak dit veelzijdige massage pistool.

Massage Gun
Massage Gun
Massage Gun

Sanbo® Massage gun Elite ,incl. koffer

30 standen – 6 Verschillende opzetstukken – Intensiteit level 1 t/m 10

Met zijn 30 verschillende snelheidsstanden is de SANBO Massage Gun Elite perfect geschikt voor iedereen! De 6 unieke opzetstukken kunnen voor het gehele lichaam gebruikt worden en door middel van de “Intensiteit levels” en omschrijving kan er gekozen worden voor het juiste opzetstuk!

Ontworpen in combinatie met specialisten, gebruikt door professionals!

De SANBO Massage Gun is ontwikkeld in samenwerking met verschillende massage en fysiotherapeuten. Dit alles om ervoor te zorgen dat het maximale uit de SANBO Massage Gun gehaald kan worden en de werking van de SANBO Massage Guns te waarborgen.

De SANBO Massage App ervoor dat jij het maximale uit jouw massage sessie kan halen! Ook kan er in het E-Book gelezen worden over verschillende studies die met Massage Guns zijn uitgevoerd. Zo krijg jij de professionele begeleiding die jouw spieren verdienen! Gratis te downloaden in de iOS & Google Play Store!

Massage Gun
Massage Gun
Massage Gun